Eilen valmistui vihdoin ja viimein tyttären päiväpeitto. Liki vuosi sitten sitä aloittelin ja olen palasen tehnyt silloin tällöin. Nyt päätin urakoida sen valmiiksi heinäkuun aikana - peitto valmistui ja heinäkuuta on vielä reilusti jäljellä. Toivottavasti "eksyy" sängyn päälle muutaman muunkin kerran kuin nyt kuvien ottamista varten.

 

Malli: Hexagon

Lanka: 7 veljestä

Koukku: 4,5 mm metallinen + 4 mm bambuinen (vaihdoin bambuun kesken työn ja jouduin ottamaan pienemmän, että sain paloista saman kokoisia)

Langanmenekki: 2700 g

 

Suuren urakan jäähdyttelynä tekaisin sitten pari tiskirättiä. Ovat ensimmäiset bambuiset minulle - löysin pari Bambu-kerää alennuskorista.

Malli: Nai-Nai's Favorite

Lanka: Novita Bambu

Puikot: 3,5 mm Knit Picksin pyöröt

Langanmenekki: 48 g molempiin yhteensä

 

Mielessä olisi seuraava projekti isoäidinneliöistä ja toiveikkaana menin tänään kauppaan tarkistamaan jos Novitan uudet langat olisivat meidänkin kylään jo saapuneet. Mutta eipä olleet. Ja kun haluan tuohon em. projektiin välttämättä uutta terran väristä seiskaveikkaa. Ei auta kuin odottaa. Lohduttauduin ajatuksella, että varmaan uusi Novitan lehti sentään tänään kolahtaa postilaatikkoon, mutta ei tullut sekään. Joten lankavaraston pöyhimistä on luvassa ja miettimistä minkä niistä "teen sitten joskus" töistä ottaisi seuraavaksi puikoille.